Cine sunt?

Recunosc… nu e deloc usor sa te prezinti in cateva cuvinte mai ales ca pentru majoritatea dintre voi este primul contact cu mine. Imi trec prin minte momentele frumoase traite ca fotograf de nunta, prietenii noi sau reintalniri cu prieteni vechi, momente amuzante, momente emoționante, toate cu farmecul lor.
Am inceput sa fotografiez din liceu in urma unui proiect ce avea ca muza si subiect femeia. Mi-am dat seama atunci ca poti spune cu o singura fotografie o intraga poveste sau chiar mai multe. Mi-am dat seama ca fotografiile ascund in ele, in functie de cine le priveste, dincolo de ceea ce e evident o intreaga poveste. Cand am inceput nu am gandit nici o secunda ca voi ajunge fotograf profesionist de nunta , dar acum privind putin in urma la anii ce au trecut si am fotografiat peste 250 de povesti de viata ma simt putin magulit. Nu stiu cum as fi fost in alte situatii, dar stiu ca fotografia m-a facut sa fiu un om mai bun. Am luat parte la multe momente care pur si simplu au scos la suprafata cele mai pozitive trasaturi ale mele si nu de putine ori am asistat la adevarate lectii de viata. Nu stiu pana la ce varsta voi reusi sa fiu fotograf de nunta dar stiu ca ma voi bucura de fiecare moment si voi darui acelor oamenii tot ceea ce am si pot.

Va invit să îmi vizionați portofoliul, să îmi scrieți, să ne întalnim și să stăm la povești despre voi, despre mine si despre alte un milion de lucruri faine.
Rămâne apoi la alegerea voastră dacă sunt omul, fotograful pe care doriti sa il aveti langa voi intr-o zi asa speciala.Eu abia aștept să vă cunosc! Voi?

Semnat
Costel Mircea – fotograf de oameni si povesti!

Cum lucrez?

Ne cunoaștem

Ne intalnim, povestim despre nunta si stabilim impreuna toate detaliile. In acelasi timp pot fi ghidul vostru in organizarea nuntii perfecte. Va pot ajuta sa faceti un program perfect pentru ziua cea mare, va pot da contacte pretioase de la furnizori de calitate, gasim impreuna locatii pentru sesiunile foto si multe altele.

Eu fotografiez

Imi voi folosi experienta adunata in tot acest timp pentru a surprinde povestea voastra in cel mai frumos, emotionant si autentic mod.

Voi vă bucurați

Cu atentie si drag editez toate fotografiile voastre si le veti primi pentru a retrai emotia si bucuria din ziua nuntii.
Surpriza mea pentru voi : gata cu lunile de asteptare, eu va predau fotografiile in doar 15-30 de zile.

Hai să facem cunoștință!

Dacă ceea ce ai vazut pe site-ul meu e pe placut tau, te invit să iei legatura cu mine pentru a stabili împreună toate detaliile pentru o posibilă colaborare.