Fotograful si Empatia!
Ca fotograf de nunta ramai cu multe amintiri in urma povestilor la care iei parte. Cele mai puternice amintiri au legatura cu sentimentele tansmise si traite  de oamenii pe care ii fotografiez. Dupa sute de nunti fotografiate am ajuns la concluzia ca una din principalele calitati ale unui fotograf de nunta trebuie sa fie EMPATIA. Imi este imposibil sa imi imaginez cum as putea spune in imagini povestea celor pe care ii fotografiez fara sa simt si sa traiesc alaturi de mirii mei. Pot fi cel mai iscusit si tehnic fotograf,  fara sa pot empatiza cu mirii si emotiile lor mi se pare imposibil de transmis real si sincer trairile lor in imagini.
Povestea nuntii Iuliei si a lui Alex s-a scris intr-o zi superba de august. Au avut alaturi oamenii dragi, sa fie martori juramintelor, iar pregatirile si momentul special de first look sa se intample toate in acelasi loc. Vila si frumoasa curte de la Belvedere  au creat o atmosfera relaxanta si fara presiunea programului obisnuit al nuntilor. Ziua a continuat cu slujba religioasa la una din cele mai impunatoare si cu traditie biserici din Galati, Biserica Greaca. Sedinta foto nu putea sa fie decat in mijlocul naturii acolo unde de fapt a fost si petrecerea. Complexul Stejarul  s-a dovedit inca o data a fi o locatie perfecta atat pentru magia locului din inima padurii cat si a oamenilor calzi care te intampina.
  Am ramas profund impresionat de iubirea ce si-o poarta Iulia si Alex dar mai ales de cat de mandri si bucurosi au arat acest lucru celor ce au fost langa ei in ziua nuntii.
A fost o placere  sa ii fotografiez.