Ce spun clienții?

IOANA & MIHAI

“Costel… fotograful nostru foarte dedicat și profesionist. Încă de la ședința de pre-wedding a reușit să ne ajute să ne destindem, să fim cât mai naturali. În ziua nunții a știut să surprindă emoțiile și trăirile noastre, ale părinților și ale prietenilor. Datorită lui avem un album de nuntă foarte frumos, poze superbe, în care el a știut să profite de toate detaliile locațiilor. Mulțumim, Costel, pentru profesionalism și pentru toate ideile frumoase care au dat naștere superbelor fotografii.”

VIKY & PAUL

“Răbdarea este o calitate pe care oamenii o au din ce în ce mai puțin… totul se face pe repede înainte, dar noi am avut norocul să colaborăm cu Costel,  într-o zi atât de importantă și obositoare precum ziua botezului fetiței și a cununiei noastre religioase. Deși aș fi renunțat fără probleme la ședința foto din acea zi datorită aglomerării de evenimente, Costel a reușit cu o răbdare și un calm de neclintit să ne introducă în starea de “fotomodele” și să obțină cel mai bun rezultat, că un adevărat profesionist. Comunicarea a fost perfectă și ulterior, la realizarea albumelor, în alegerea celor mai bune cadre și momente.”

ROMINA & CIPRIAN

“Avem imortalizate amintiri de neuitat datorită ție Cos! Mulțumim din suflet pentru profesionalism, sfaturi și pentru prietenie! Ești cel mai bun fotograf!!

Am fost surprinși și super fericiți când am primit pozele într-un timp atât de scurt!!

Mulțumim!!! Te recomandăm cu mare mare drag!”

ANCA MARIA AILINCĂI

“Costel postarea ta ne-a impresionat și îți mulțumim încă o dată pentru munca ta, pentru profesionalismul de care ai dat dovadă.. Pentru că noi, da, nu am știut de această întâmplare care în mod normal ar afecta moralul oricui.. și mai mult decât atât nu am simțit nici o secundă că ceva ar fi în neregulă!
O spun sincer, atât la logodnă cât și în ziua nunții, am simțit că ești acolo pentru noi și că faci lucrurile cu drag. Sunt niște momente care aduc cu ele niște emoții pe care oricât ai încerca să le stăpanești nu poți și parcă nici nu vrei dar iți dorești să îți fie cineva alături care să te “stabilizeze”. Acum ne uităm pe fotografii.. și ce crezi?! Tot pe tine te-am alege! Asta înseamnă mulțumire, încredere și bucurie! Bucuria că am avut norocul să colaborăm împreună! Îți dorim mult succes pe mai departe! Să faci și alți miri fericiți și să întâlnești oameni minunați în drumul tău! “